20 April 2017

Short Gateway


Assalamualaikum...

Cuti sekolah..tapi mak pak tak cuti..dan pulak Imani sepatutnya ada rombongan yang tak boleh pergi (hagak2lah nak bagi pergi sebab rombongan tu melawat area Kuala Lumpur sahaja.. haha).

Sudahnya, pada hari kejadian i.e. cuti sekolah .. mula lah bebudak nie jadi hiperaktif dan serabut. Asal balik keje je nampak muka setongkol macam nak makan orang tunggu depan pagar. Asal terlanggar sket adik beradik, bergaduh satu taman boleh dengar suara.

Sampailah akhir cuti sekolah, tetiba bangun subuh Hasif suruh kemas barang, siap2kan ajak lepak hotel. Jangan fikir apa2, dia dah sediakan. Woweeeeeeee.10 tahun kahwin, baru inilah Hasif buat surprise untuk gateway. Hahahahah...selalu isteri dia yang kiasu plan.

Jadi...akhirnya...di sinilah kita. Hotel memang nampak bumbung rumah, tapi seriously bilik best tak hengat (suite hokei ... kagum.. memang bagus taste Hasif).



Muka tensen memasing .. baru bangun tidur

Mudah kan jadi kanak2. Senang dihiburkan. Nampak kolam dah happy.

Nampak kolam je happy...inilah definisi mandi kolam anak2 laki Hasif. Duduk tepi kolam. Memasing trauma air. Imani je yang relax.

Malam...bawak pusing2 shopping complex yang ada. Sebab malas nak bawak kereta..memang sepanjang malam guna pakcik Uber

Hasil pack baju sendiri..Imani pakai baju tidur dalam Star Hill.

Going back home!!!! Thank you babah








No comments:

Post a Comment

Tengok Dinasour (Lagi)

Assalamualaikum.. Perancang majlis sekarang ni memang lagi hebat, siap ke sekolah bagi flyers bagai, dah plak dapat ke budak2 , memangla...